Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Treballs de millora a la zona esportiva de Les Pungoles

Treballs de millora a la zona esportiva de Les Pungoles

15/05/2018

Aquests dies han començat les obres de reforma de la piscina petita i aviat s’iniciarà el condicionament de la pista poliesportiva

Amb la voluntat de millorar els serveis i equipaments municipals, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor està duent a terme uns treballs d’adequació i condicionament a la zona esportiva de Les Pungoles. Fins ara s’han eliminat els matolls sense vida que envoltaven el recinte de les piscines i s’ha renovat la tanca perimetral. Així mateix, s’ha procedit a l’obertura dels accessos a les pistes, s’ha pavimentat amb llamborda la rampa i els camins que l’envolten i s’ha millorat la canalització de les aigües pluvials.

Aquests dies han començat les obres de reforma de la piscina petita i, pròximament, està previst també realitzar uns treballs de condicionament de la pista poliesportiva. Aquests consistiran en el canvi de les porteries i les cistelles, la reparació i pintura del mur que envolta la pista i la reparació i també pintura del paviment.

La reforma de la zona esportiva de Les Pungoles anirà molt més enllà i inclourà altres treballs de millora. Els més immediats seran la instal·lació de dues fonts d’aigua, la pintura dels bancs existents i el canvi d’alguns punts de l’enllumenat. 

Arxivat a: General
Millores zona esportiva Les Pungoles
Millores zona esportiva Les Pungoles
Millores zona esportiva Les Pungoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/11/2018 a les 10:59h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona