Sant Antoni de Vilamajor acomiada Ricard Pujolràs i Cot

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 00:00
La matinada de dissabte va morir a Barcelona el que durant molts anys va ser un referent en la vida associativa i cultural del municipi

El passat cap de setmana ens va deixar el senyor Ricard Pujolràs i Cot, una figura clau per entendre el món de la dansa, el cant coral i el teatre a Sant Antoni de Vilamajor. L’any 2016, l’Ajuntament li va retre un petit homenatge coincidint amb el 25è aniversari de l’Associació Art i Cultura, de la qual ell va ser el fundador. L’acte pretenia reconèixer la seva tasca i la seva implicació per fomentar la cultura popular.

Pujolràs va néixer un 14 de gener de 1932 a La Farinera de Sant Antoni. Des dels anys 50 va estar al capdavant de moltes iniciatives culturals, sobretot vinculades amb la dansa, el teatre, les caramelles i la poesia. Va ser també el primer president de l’Handbol Vilamajor. L’any 1978 l’AMPA de l’escola Joan Casas li va demanar dirigir l’esbart Sant Antoni i va ser l’organitzador i director dels primers Pastorets. El 1990 va publicar un recull poètic anomenat Vivències.

La cerimònia de comiat es va celebrar el passat dilluns a Barcelona i posteriorment les seves restes van ser traslladades al cementiri municipal de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16