Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament instal·la uns lavabos públics al mercat dels diumenges

L’Ajuntament instal·la uns lavabos públics al mercat dels diumenges

10/05/2018

La voluntat és millorar l’espai i els serveis que s’ofereixen a comerciants i visitants d’altres municipis

El mercat dels diumenges disposarà a partir d’aquest pròxim cap de setmana d’uns lavabos públics a la plaça del Mercat, que estaran ubicats al carrer Sant Antoni, a l’alçada de la riera. El consistori ha decidit instal·lar els nous serveis per tal de millorar l’espai i afavorir l’arribada de més visitants i comerciants. Actualment, cada diumenge, de 8 a 13.30 hores, una cinquantena de paradistes ofereixen tot tipus de productes en el mercat a l’aire lliure, però l’espai està obert a créixer i incloure nous comerciants. 

Els nous lavabos ofereixen així un nou servei tant als paradistes com a les persones visitants de Sant Antoni de Vilamajor i també d’altres municipis. A més d’aquesta millora, l’Ajuntament segueix treballant per potenciar l’espai amb més propostes.

Arxivat a: General
Lavabos mercat diumenge
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona