Anar a la deixalleria torna a tenir premi

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 00:00
Fins al 31 de maig, les persones usuàries de l’equipament municipal podran participar en el sorteig de dues entrades pel Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Per cinquè any consecutiu, el Consorci de residus del Vallès Oriental organitza un sorteig entre les persones usuàries de la xarxa de deixalleries comarcals. La campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ vol promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i augmentar el nombre de persones que utilitzen correctament el servei.

Així doncs, tothom qui faci ús de la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor i vulgui participar té fins al dijous 31 de maig per fer-ho. Durant aquest mes de maig, cada nova entrada de residus a la deixalleria es converteix en una butlleta de participació. Es podran omplir tantes butlletes de participació com es vulgui, sempre que es faci en dies diferents del mes.   

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018 i el segon guardó és un val valorat en 100 euros per a bescanviar a la llibreria La Gralla de Granollers. El pròxim dijous 7 de juny, a les 12 hores, s’extrauran les dues paperetes guanyadores en un acte públic a la seu del Consorci.  

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16