Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Anar a la deixalleria torna a tenir premi

Anar a la deixalleria torna a tenir premi

09/05/2018

Fins al 31 de maig, les persones usuàries de l’equipament municipal podran participar en el sorteig de dues entrades pel Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Per cinquè any consecutiu, el Consorci de residus del Vallès Oriental organitza un sorteig entre les persones usuàries de la xarxa de deixalleries comarcals. La campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ vol promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i augmentar el nombre de persones que utilitzen correctament el servei.

Així doncs, tothom qui faci ús de la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor i vulgui participar té fins al dijous 31 de maig per fer-ho. Durant aquest mes de maig, cada nova entrada de residus a la deixalleria es converteix en una butlleta de participació. Es podran omplir tantes butlletes de participació com es vulgui, sempre que es faci en dies diferents del mes.   

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018 i el segon guardó és un val valorat en 100 euros per a bescanviar a la llibreria La Gralla de Granollers. El pròxim dijous 7 de juny, a les 12 hores, s’extrauran les dues paperetes guanyadores en un acte públic a la seu del Consorci.  

Arxivat a: General
Deixalleria

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona