Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana Cultural ha estat tot un èxit

La Setmana Cultural ha estat tot un èxit

04/05/2018

Més d’un centenar d’infants es van convertir en detectius i van participar en una gimcana que va arribar enguany a la seva tercera edició

Del 20 al 29 d’abril, Sant Antoni de Vilamajor va celebrar la Setmana Cultural. Es tracta d’una iniciativa que cada any pretén fomentar la cultura entre la ciutadania amb la programació de propostes diverses per a diferents grups d’edat.

Una de les activitats amb més afluència va ser l’Enigma Cultural, una gimcana destinada a infants de 4 a 12 anys que celebrava la seva tercera edició. La proposta va convertir als nens i nenes en detectius i va mostrar la seva consolidació amb un total de 104 participants, més del doble de l’anterior edició. L’acte de cloenda de l’Enigma Cultural es va fer coincidir amb la celebració del 5è aniversari de la biblioteca.

Les activitats celebrades en cap de setmana van ser les que van tenir més participació per part de la ciutadania. El dissabte 21 es va celebrar la XXII Trobada de Puntaires que va resultar molt més lluïda que en altres ocasions a causa del canvi d’ubicació. La plaça Joan Casas va permetre la instal·lació de paradetes relacionades amb el món de les puntes de coixí. Altres propostes de la Setmana Cultural també van tenir una bona acollida com la III Jornada de cultura popular i tradicional, que va comptar amb un tastet dels gegants, diables i bastoners, o la tarda intercultural que va incloure espectacles de qualitat i un berenar que es va oferir amb la col·laboració de veïns i veïnes del municipi representants de cultures diferents.

Les condicions meteorològiques van afectar una mica la celebració de la Fira de la Transhumància. Tot i que no va ser necessari suspendre cap activitat, es van modificar alguns horaris i alguna va canviar la seva ubicació com l’exhibició d’esquilar ovelles que finalment es va realitzar sota el porxo del parc de Can Sauleda. La jornada va incloure el reconeixement local a l’equip d’handbol femení que aquesta temporada ha guanyat la lliga catalana i el cap de setmana de l’11 al 13 de maig disputarà les fases d’ascens a la categoria de plata a la localitat de Basauri, al País Basc.

Arxivat a: General
XXII Trobada de Puntaires
XXII Trobada de Puntaires
XXII Trobada de Puntaires
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona