Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Una exposició per promoure el consum responsable

Una exposició per promoure el consum responsable

06/04/2018

Del 9 al 16 d’abril, el Casal Sociocultural acollirà aquesta mostra itinerant i interactiva que pretén informar sobre els drets i deures dels consumidors

El Casal Sociocultural Escoles Velles acollirà del 9 al 16 d’abril una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que vol oferir a la ciutadania la informació i les eines necessàries per a consumir de forma responsable. La mostra, que porta per nom ‘Consum com som? Depèn de tu, depèn de tots!’, ha estat programada des de la regidoria de Promoció econòmica, Consum i Participació Ciutadana, i està dividida en quatre blocs temàtics.

El primer fa referència al paper de les institucions i explica qui vetlla per nosaltres com a consumidors. Aquest inclou un audiovisual introductori de 3 minuts i mig de durada, i dóna una visió general de què vol dir consumir de forma responsable.

La resta de blocs estan formats per plafons interactius que expliquen a la ciutadania quins són els drets dels consumidors i com podem fer un consum responsable, amb consells sobre les petites accions que podem fer en el nostre dia a dia per estalviar energia. El darrer bloc parla dels tipus d’etiquetatge existent i de com aquest ens informa i ens ajuda a escollir millor els productes que consumim.

Arxivat a: General
Consum com som?

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona