Una exposició per promoure el consum responsable

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 00:00
Del 9 al 16 d’abril, el Casal Sociocultural acollirà aquesta mostra itinerant i interactiva que pretén informar sobre els drets i deures dels consumidors

El Casal Sociocultural Escoles Velles acollirà del 9 al 16 d’abril una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que vol oferir a la ciutadania la informació i les eines necessàries per a consumir de forma responsable. La mostra, que porta per nom ‘Consum com som? Depèn de tu, depèn de tots!’, ha estat programada des de la regidoria de Promoció econòmica, Consum i Participació Ciutadana, i està dividida en quatre blocs temàtics.

El primer fa referència al paper de les institucions i explica qui vetlla per nosaltres com a consumidors. Aquest inclou un audiovisual introductori de 3 minuts i mig de durada, i dóna una visió general de què vol dir consumir de forma responsable.

La resta de blocs estan formats per plafons interactius que expliquen a la ciutadania quins són els drets dels consumidors i com podem fer un consum responsable, amb consells sobre les petites accions que podem fer en el nostre dia a dia per estalviar energia. El darrer bloc parla dels tipus d’etiquetatge existent i de com aquest ens informa i ens ajuda a escollir millor els productes que consumim.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16