Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Música per gaudir de la Setmana Santa

Música per gaudir de la Setmana Santa

28/03/2018

El pròxim diumenge dia 1 d’abril, es farà la popular cantada de caramelles per diversos carrers del poble

La Setmana Santa ha portat molta música a Sant Antoni de Vilamajor. El passat diumenge 25 de març, la Coral Lo Rossinyol va oferir un parell de concerts amb motiu de les festes de Pasqua. El primer va ser a la Sala de Plens de l’Ajuntament i el segon, a l’església de Sant Antoni de Vilamajor. El repertori de tots dos actes va consistir en cinc o sis cançons, amb temes tan populars com ‘La Gavina’ o l’havanera ‘Vestida de Nit’. Abans de finalitzar els concerts, els membres de la coral van interpretar l’himne nacional ‘Els Segadors’. 

Però, la música seguirà aquests dies donant vida al municipi. El pròxim diumenge 1 d’abril, es farà la popular cantada de caramelles pels carrers del poble. La celebració començarà a les 9.30 del matí davant la porta de Can Perpunter i posteriorment recorrerà el nucli urbà.

Arxivat a: General
Coral Lo Rossinyol
Coral Lo Rossinyol
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona