Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Es reuneix el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental

Es reuneix el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental

09/03/2018

Durant la trobada es va presentar una campanya per augmentar les franges de protecció contra incendis forestals

L’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Mª Lluïsa Berdala, va assistir el passat dimecres al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental. La trobada es va celebrar a la Masia de Can Carrancà, a Martorelles, i va comptar amb representants dels diversos municipis de la comarca.

La sessió va estar encapçalada pel president del Consell Comarcal, David Ricart, i va comptar amb l’assistència del director territorial del Departament d’Agricultura, ramaderia, Pesca i Alimentació, Josep Pena, que va presentar la campanya ‘Si arriba el foc, estàs preparat?’. Es tracta d’una iniciativa que pretén fomentar l’aplicació de mesures d’autoprotecció davant el risc d’incendi forestal en edificis, urbanitzacions i nuclis de població.

Durant la trobada, el Consell Comarcal va presentar les memòries dels serveis d’assistència tècnica de medi ambient i territori, de comptabilitat energètica i de l’oficina tècnica. Així mateix, es va donar a conèixer l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, un projecte que vol impulsar la difusió, creació o gestió d’empreses d’economia social i que s’ha marcat com a objectius per a aquest primer any atendre i assessorar un miler de persones, aconseguir la inserció laboral d’un mínim del 3 % d’aquests usuaris i acompanyar en la creació i impuls de, com a mínim, una trentena de cooperatives noves a la comarca.

Arxivat a: General
Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona