Aposta per potenciar el mercat dels diumenges

Dijous, 8 de març de 2018 a les 00:00
Els comerciants interessats a aconseguir una paradeta per exposar els seus productes han de tramitar la sol·licitud a l’Ajuntament

Cada diumenge, a la plaça del Mercat, just davant del parc de Can Sauleda, s’organitza un mercat a l’aire lliure amb paradetes de tot tipus. A partir de les 8 i fins a les 13.30 hores, els paradistes ofereixen tot tipus de productes: roba, fruita, carn, peix, productes per a la llar, etc. Actualment, el mercat compta amb unes 50 parades. No obstant això, tots aquells comerciants interessats a exposar els seus productes i aconseguir una paradeta al mercat, només han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sant Antoni, qui tramitarà la demanda tan aviat com sigui possible. 

Així mateix, per tal de promocionar el mercat i el comerç al municipi, l’Ajuntament està treballant per millorar els espais i estudia la possibilitat d’instal·lar uns lavabos públics que ofereixin nous serveis als paradistes i als visitants. També el consistori coordinarà pròximament una reunió amb els propietaris de les parades per explorar noves propostes de dinamització i potenciar així el mercat en l’àmbit comarcal.

Els diumenges, a més, les botigues de Sant Antoni també aixequen les seves persianes i ofereixen els seus productes als veïns i les veïnes. Aquesta és una altra iniciativa per potenciar el comerç de proximitat i fomentar l’arribada de visitants d’altres municipis.  

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16