Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Aposta per potenciar el mercat dels diumenges

Aposta per potenciar el mercat dels diumenges

08/03/2018

Els comerciants interessats a aconseguir una paradeta per exposar els seus productes han de tramitar la sol·licitud a l’Ajuntament

Cada diumenge, a la plaça del Mercat, just davant del parc de Can Sauleda, s’organitza un mercat a l’aire lliure amb paradetes de tot tipus. A partir de les 8 i fins a les 13.30 hores, els paradistes ofereixen tot tipus de productes: roba, fruita, carn, peix, productes per a la llar, etc. Actualment, el mercat compta amb unes 50 parades. No obstant això, tots aquells comerciants interessats a exposar els seus productes i aconseguir una paradeta al mercat, només han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sant Antoni, qui tramitarà la demanda tan aviat com sigui possible. 

Així mateix, per tal de promocionar el mercat i el comerç al municipi, l’Ajuntament està treballant per millorar els espais i estudia la possibilitat d’instal·lar uns lavabos públics que ofereixin nous serveis als paradistes i als visitants. També el consistori coordinarà pròximament una reunió amb els propietaris de les parades per explorar noves propostes de dinamització i potenciar així el mercat en l’àmbit comarcal.

Els diumenges, a més, les botigues de Sant Antoni també aixequen les seves persianes i ofereixen els seus productes als veïns i les veïnes. Aquesta és una altra iniciativa per potenciar el comerç de proximitat i fomentar l’arribada de visitants d’altres municipis.  

Arxivat a: General
Mercat setmanal
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona