Preus promocionals per identificar i esterilitzar els animals de companyia

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 00:00
Des del 5 de febrer i fins al 5 de maig, comença una nova campanya de la Fundació FAADA per fomentar la identificació i l’esterilització de les mascotes

Un any més, la Fundació FAADA i tot un seguit de centres veterinaris catalans impulsen una nova campanya per identificar i esterilitzar gossos, gats i fures. Durant tres mesos, concretament des del 5 de febrer i fins al 5 de maig, les persones interessades podran gaudir de tarifes reduïdes en qualsevol dels centres col·laboradors. Per obtenir els avantatges, només han d’inscriure’s al web www.socresponsable.org i emplenar les dades requerides.

Des de la fundació FAADA, s’incideix en la importància de l’esterilització dels animals per tal de prevenir la superpoblació en els refugis i la criança il·legal de gossos de races considerades “potencialment perilloses”. Així mateix, es recorda que la identificació de les mascotes és la manera més efectiva de trobar els animals en cas de pèrdua.

A més, aquesta setena edició porta una novetat: descomptes per a cursos i visites privades amb educadors canins i felins. Avui dia, les dades estadístiques mostren com els problemes de comportament dels animals de companyia són la segona causa d’abandó. Per aquest motiu, des de la fundació es volen oferir facilitats i solucions als propietaris, i ajudar així a contrarestar aquesta problemàtica.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16