Sant Antoni es desperta emblanquinat

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 00:00
El transport escolar s’ha anul·lat i la brigada treballa llençant sal a les principals vies del municipi per garantir la seguretat de vehicles i vianants

Tal i com anunciaven les previsions meteorològiques, la neu ha arribat a Sant Antoni de Vilamajor. Ahir al vespre, coincidint amb una baixada important de les temperatures, van començar a caure els primers flocs de neu. La Policia Local ha estat alerta tota la nit detectant els punts on podia haver-hi més problemes de mobilitat i la brigada municipal ha començat a treballar ben aviat al matí llençant sal a les zones de vianants, una tasca que continuarà fent durant tota la jornada d’avui amb la intenció que es pugui transitar pels carrers amb seguretat. Ahir a la nit, les primeres llevaneus ja circulaven per la BP5107 que enllaça amb Llinars del Vallès.  

El Consell Comarcal ha informat que suspenia el transport escolar per la neu, tot i que els centres educatius han obert amb normalitat i estan atenen als alumnes que s’hi ha desplaçat en vehicles particulars. 

Des del consistori es recorda que el pla Neucat continua activat en fase d’alerta i, per tant, el risc de nevades es mantindrà fins dimecres al migdia. Davant aquesta situació, es recomana als vilamajorins i vilamajorines que evitin desplaçaments innecessaris i, si han de sortir de casa, s’informin abans de les condicions meteorològiques i de l’estat de la xarxa viària. En cas d’agafar el cotxe cal portar cadenes, una manta de viatge, una llanterna, el mòbil carregat, el dipòsit ple i conduir amb precaució. A casa cal revisar el correcte funcionament d’estufes i calefacció. En cas de qualsevol emergència, podeu trucar a la Policia Local o al telèfon 112. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges