Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Nou formulari per participar en les fires de Sant Antoni

Nou formulari per participar en les fires de Sant Antoni

14/02/2018

El qüestionari servirà per facilitar que la informació sobre la normativa i les inscripcions arribi a les persones interessades

Amb la voluntat de garantir que la informació sobre les fires del municipi arribi a tots aquells interessats en participar-hi, l’Ajuntament de Sant Antoni ha elaborat un formulari d’inscripció. Les dades introduïdes a través d’aquest qüestionari passaran a formar part d’una base de dades ja existent que filtrarà per temàtica i enviarà automàticament un avís als inscrits en el moment en que es programi un d’aquests esdeveniments. 

Aquest avís servirà per a fer arribar directament als interessats informació diversa com la normativa o el full d’inscripció amb el termini corresponent per a presentar-lo a l’Ajuntament, que acostuma a obrir-se un mes abans de la celebració de la fira. 

Recordem que és el propi consistori el que organitza les fires i festes del municipi. El dia 29 d’abril hi haurà la Fira Transhumància, i els dies 12 i 13 de maig la fira SAV al Carrer. Aquest 2018 no faltaran la Fira Visana Vida natural, del 13 al 16 de setembre, la Fira de la Cervesa Artesana, els dies 13 i 14 d’octubre, i una nova edició de la Fira de Nadal els dies 8 i 9 de desembre. 

Es pot accedir al formulari en aquest enllaç o a través de la capçalera del web municipal.

Arxivat a: General
Fira de Nadal 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona