Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Es publica el calendari fiscal de l’any 2018

Es publica el calendari fiscal de l’any 2018

13/02/2018

Els vilamajorins i vilamajorines ja poden consultar els terminis per abonar els diversos impostos i taxes

L’Ajuntament de Sant Antoni ha publicat el calendari fiscal per a l’exercici 2018, que també es pot consultar al web municipal. La intenció és que els vilamajorins i vilamajorines puguin consultar el període de pagament dels diversos impostos i taxes com són l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, l’Impost sobre Activitats Econòmiques i les taxes de gestió dels residus domèstics i comercials, dels guals i les que han d’abonar alguns veïns i veïnes pel servei de cementiri municipal i pel manteniment de les franges de protecció contra incendis. També existeix una taxa per als paradistes del mercat municipal.

Com en anteriors exercicis, hi ha la possibilitat de pagar aquests impostos i taxes de manera voluntària dins el termini establert o bé de fer-ne la domiciliació i que, d’aquesta manera, es faci efectiu el pagament en una data concreta a través d’un compte bancari facilitat pel propi ciutadà.

Arxivat a: General
Calendari
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona