Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > La neu arriba a Sant Antoni

La neu arriba a Sant Antoni

08/02/2018

Durant tot el dia es llençarà sal a les principals carreteres d’accés al municipi així com a cruïlles i zones de vianants

Davant la forta baixada de les temperatures i l’arribada de la neu a Sant Antoni, des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa un dispositiu per evitar incidències en els carrers i places del municipi. Treballadors de la brigada municipal estan llençant sal a les zones de vianants així com a les cruïlles més transitades i ho continuaran fent durant tota la jornada. Així mateix, des de la Diputació de Barcelona es fa el mateix a les principals carreteres d’accés com són la BP5109 que connecta amb Sant Pere de Vilamajor, i la BP5107 que enllaça amb Llinars del Vallès.

Tot i que no es preveu que la neu pugui ocasionar incidències greus, s’aconsella a tots els vilamajorins i vilamajorines que s’informin abans de sortir de casa sobre les condicions meteorològiques i sobre l’estat de la xarxa viària. Es recomana només sortir de casa si és imprescindible i, en cas d’agafar el cotxe, portar cadenes, una manta de viatge, una llanterna, el mòbil carregat, el dipòsit ple i conduir amb precaució. A casa reviseu el correcte funcionament d’estufes i calefacció.

En cas de qualsevol emergència, podeu trucar a la Policia Local o al telèfon 112.

Arxivat a: General
Nevada
Nevada
Nevada
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona