Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Entrades a la venda per gaudir de l’òpera al Gran Teatre del Liceu

Entrades a la venda per gaudir de l’òpera al Gran Teatre del Liceu

06/02/2018

Dilluns 19 de febrer s’ha programat una xerrada a la biblioteca que pretén apropar aquest gènere a la ciutadania

L’Ajuntament de Sant Antoni posa a l’abast de la ciutadania la possibilitat de gaudir d’una òpera al Gran Teatre del Liceu. La representació escollida és Romeu i Julieta, una adaptació de Charles Gounod, i la sortida està prevista per al diumenge dia 4 de març del 2018. 

Des del consistori també s’ha organitzat una xerrada que pretén afavorir que els vilamajorins i vilamajorines puguin gaudir dels detalls de l’òpera, tot i que, inicialment, Romeu i Julieta és una obra amb un argument conegut i fàcil de seguir. La conferència està oberta a tothom, així que no és necessari haver adquirit les entrades de forma prèvia. Aquesta es farà dilluns dia 19 de febrer a la biblioteca municipal a partir de les 19.15 hores. 

Pel que fa a les entrades per anar al Gran Teatre del Liceu, aquestes tenen un preu assequible de 90 euros que inclou el seient al pis central del teatre i el trasllat a Barcelona en autobús. Es poden adquirir al Casal sociocultural Escoles Velles i el pagament es pot fer en dues vegades, abonant el 50 % en fer la reserva i la resta en el moment en que es lliurin les entrades.

Arxivat a: General
Liceu

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona