Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’arribada del Rei Carnestoltes

Tot a punt per a l’arribada del Rei Carnestoltes

01/02/2018

Es publiquen les bases del concurs de disfresses que se celebrarà el proper 10 de febrer al Patronat durant la Festa del Carnaval

Sant Antoni ultima els preparatius per a la celebració del Carnestoltes 2018. El tret de sortida al programa d’activitats es donarà dissabte 10 de febrer amb una batucada a càrrec del grup Pronto Pra Atacar. Aquesta s’iniciarà a les 22.30 hores a la plaça de la Vila i recorrerà diversos carrers del poble fins arribar al Patronat. Serà en aquest equipament on se celebrarà la Festa del Carnaval amb Delay DJ fins a les 5 de la matinada, i el tradicional concurs de disfresses. 

L’Ajuntament ha publicat les bases del concurs que es poden consultar en l’arxiu adjunt. Recordem que es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta pel Patronat de Cultura i Esbarjo i la Regidoria de Cultura, i que aquest any compta amb la col·laboració del Club d’Handbol Vilamajor. Els majors de 16 anys que vulguin participar-hi s’hauran d’inscriure a l’entrada del Patronat abans de les 23.30 hores, hora en que està prevista la desfilada de tots els concursants. Hi haurà un premi d’un cofre regal per a la millor disfressa individual, un sopar per a dues persones per a la millor disfressa de parella, i una cistella d’embotits per als considerats el millor grup petit (de 5 a 10 components) i el millor grup gran (a partir d’11 components). El jurat valorarà l’originalitat, l’elaboració de la disfressa, la creativitat i la posada en escena. 

La celebració continuarà diumenge dia 11 de febrer amb la Rua de Carnestoltes que sortirà a les 17 hores de la plaça de la Vila i passejarà per diversos carrers del poble fins arribar al pavelló d’esports Joan Sapé, on hi haurà un espectacle d’animació infantil i una xocolatada.

Arxivat a: General
Carnestoltes 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona