Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major d’Hivern 2018

Arriba la Festa Major d’Hivern 2018

09/01/2018

Els dies 17, 19, 20 i 21 de gener, Sant Antoni s’omplirà d’activitats, tallers i concerts per gaudir de la celebració

La Festa Major d’Hivern ja s’apropa i al municipi s’han preparat moltes propostes per gaudir d’aquests dies. El dimecres 17 al matí, començaran les activitats amb inflables i un taller de manualitats, a càrrec d’El 3r Element. Al migdia, es celebrarà a l’església de Sant Antoni un dels actes més emblemàtics: la tradicional festa dels Tres Tombs i la benedicció dels animals. A la tarda, hi haurà la Festa d’Homenatge a la Vellesa al Pavelló d’Esports Joan Sapé, de la mà de Swing Maniacs Band, i una sessió de cinema infantil a La Sala amb la pel·lícula 'Cars 3'. 

El divendres 19, a les 22 hores, el concert ‘De Sud a Nord’ de l’Orquestra Baix Montseny oferirà un viatge multicultural des de l’Àfrica fins a Europa. Aquest espectacle també comptarà amb la col·laboració d’artistes de diferents cultures que representaran les emocions i el patiment de buscar una vida millor. El dissabte 20, a les 11.30 hores, a la biblioteca es farà la lectura del conte ‘Allà on viuen els monstres’ i, a partir de les 20 hores, el Carles Belda i la Mireia Mena ens cantaran versos de poetes desconeguts però també d’altres de renom. Així mateix, a La Sala, s’organitzarà un vermut de Gospel, on es podrà gaudir de bona música tot degustant un petit aperitiu. I a la tarda, no faltarà l’espectacle teatral ‘El Forat Màgic’ destinat a un públic familiar. 

Però sense dubte, una de les principals activitats del cap de setmana serà un joc d’escapisme. El dissabte i el diumenge a la tarda, podreu posar-vos a prova i intentar escapar dels laboratoris de la prestigiosa farmacèutica de Vilamajor. L’Esplai Vilamajor serà l’encarregat de preparar aquesta divertida experiència a l’espai polivalent del carrer França. El mateix dissabte, a les 15 hores, s’obriran les inscripcions per participar-hi en equips de 5 a 8 persones. 

Per últim, el diumenge 21, hi haurà la tradicional Trobada Gegantera davant de les Escoles Velles, així com el ball de bastons i la cercavila popular, que començarà a la plaça de la Vila. L’últim acte de la Festa Major d’Hivern d’enguany serà ‘Amb quatre ovaris’, un espectacle d’improvisació teatral i d’humor que s’anirà creant in situ amb les propostes del públic.

Arxivat a: General
Festa Major d'Hivern 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona