Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per sol·licitar les bonificacions per autocompostatge

Obert el termini per sol·licitar les bonificacions per autocompostatge

08/01/2018

Fins al 31 de gener, es pot demanar un descompte del 10% en la taxa de residus per haver fet durant l'any passat compostatge casolà

Des de l’1 i fins al 31 de gener, estarà obert el termini per sol·licitar les bonificacions per l’autocompostatge dels residus orgànics. Tothom qui durant el 2017 va fer compostatge casolà de les deixalles orgàniques podrà optar a un descompte del 10 % en la taxa de residus. Per obtenir la bonificació, cal acreditar-ho a les inspeccions previstes durant els primers mesos de l’any. 

Des de l’Ajuntament, també s’ofereixen bonificacions per l’ús de la deixalleria municipal, que no cal sol·licitar, ja que es realitzen de manera automàtica. En el primer cas, un descompte del 10 % si s’han fet almenys 6 visites a la deixalleria en dies diferents i en una de les quals s’hagi portat oli de cuina utilitzat. També està prevista una segona bonificació del 15 %, en el cas d’haver visitat un mínim de 12 cops la deixalleria en dies diferents i portant un dels dies oli de cuina. Per gaudir d’aquests beneficis, és imprescindible haver presentat cada vegada la targeta de la deixalleria al responsable de la instal·lació.

Arxivat a: General
compostatge

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona