Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripcions per a les activitats del Casal Sociocultural

Obert el termini d’inscripcions per a les activitats del Casal Sociocultural

04/12/2017

Entre les novetats d’aquest trimestre hi haurà sessions de Fit SAV combat i un taller sobre xarxes socials

Aquest dilluns dia 4 de desembre s’obre el termini d’inscripcions per a les activitats del 2n trimestre del Casal Sociocultural. Les classes s’iniciaran el proper 8 de gener i finalitzaran el dia 6 d’abril. Com en altres ocasions, els vilamajorins i vilamajorines podran participar en activitats diverses relacionades amb la salut i el creixement personal o amb l’expressió i la creativitat. Així, doncs, s’oferiran diverses modalitats de ioga, taitxí, tècniques de relaxació i classes de zumba. Com a novetat, els dijous a la tarda hi haurà sessions de Fit SAV Combat, una nova proposta per a majors de 12 anys que pretén treballar el cos i la ment a través de les arts marcials. No faltaran classes de dansa oriental, pintura i dibuix, puntes de coixí i patchwork.

Des del Casal Sociocultural també s’ofereixen formació i recursos per millorar l’aprenentatge d’idiomes i per millorar en l’ús de les noves tecnologies. Entre les novetats d’aquest 2n trimestre hi ha també un taller de xarxes socials que es farà els dimarts a la tarda amb la intenció de donar a conèixer els avantatges de les xarxes i saber escollir quines són les que ens permeten arribar a més públic.

Es mantenen també les activitats infantils i juvenils com la de cuina divertida, de ciència i la que pretén treballar en els hàbits d’estudi.

Les persones interessades en qualsevol d’aquestes propostes, tenen temps per formalitzar la inscripció fins al proper dia 22 de desembre. Per iniciar les activitats, caldrà que hi hagi un mínim de 6 persones apuntades.

Arxivat a: General
Casal Sociocultural Escoles Velles
Graella d'activitats del Casal Sociocultural
Graella d'activitats del Casal Sociocultural SAV 2nT
Inscripcions 2n trimestre Casal sociocultural

Arxius adjunts

  • Cursos i tallers (PDF, 249 kB)
    Díptic informatiu sobre les activitats del Casal Sociocultural per al 2n trimestre
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona