Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > El Nadal arriba aquest mes de desembre a la biblioteca

El Nadal arriba aquest mes de desembre a la biblioteca

30/11/2017

L’equipament romandrà tancat del 6 al 10 de desembre però mantindrà el seu horari habitual durant tot el període nadalenc

Durant el mes de desembre, la Biblioteca de Sant Antoni ha programat un seguit de propostes nadalenques per gaudir d’aquesta època de l’any. El dia 18, a les 21 hores, Ràdio Vilamajor (98.0 FM) oferirà un especial Nadal del programa “L’ànima dels llibres” que també es podrà descarregar al canal d’IVoox de la Biblioteca SAV. Els més petits podran gaudir d’una nova sessió de l’hora del conte, divendres 22 de desembre a les 18 hores. La Núria Alonso, de Suc de contes, serà l’encarregada d’explicar una història que portarà per títol “Deixa’m guarnir l’arbre de Nadal” destinada a infants a partir de 4 anys.

El cicle Musica’t continua durant el mes de desembre després d’haver tingut una molt bona acollida per part de la ciutadania. Entre les activitats previstes hi ha el taller “Emociona’t amb la música” que s’oferirà dissabte dia 2 de desembre a les 10.30 hores i que està destinat a un públic adult. Aquest anirà a càrrec de Mateu Aregay i per participar-hi caldrà inscriure’s de forma prèvia.

Dissabte 16 de desembre, a les 12 hores, i també dins el cicle Musica’t, la biblioteca organitza un concert benèfic de Nadal que anirà a càrrec de la Coral Lo Rossinyol i Vilamagospel. Els beneficis obtinguts es destinaran a la Marató de TV3.

Més enllà d’aquestes propostes, la biblioteca continua amb les seves activitats habituals. Com el Grup d'Escacs Infantil, destinat a nens i nenes a partir dels 8 anys, o al Grup d'Escacs Adults-Joves, tots dos conduïts per Salvador Anfruns. No faltarà una nova sessió del Grup d’Escriptura Creativa, conduït per Rosa Maria Pascual. El Club de lectura, conduït per José Luis Ibáñez, també torna aquest mes de desembre amb l’obra Les lleis de la frontera, de Javier Cercas. Finalment, el Club de lectura “Llegir el teatre” treballarà sobre el text El perro del hortelano de Lope de Vega.

Pel que fa als horaris de la biblioteca durant aquest mes de desembre, l’equipament tancarà del 6 al 10 de desembre. Així mateix, romandrà obert i en el seu horari habitual durant tot el Nadal (excepte els dies festius). Només el dia 5 de gener la biblioteca modificarà el seu horari i obrirà de 10 a 14 hores.

Arxivat a: General
Programa de ràdio L'Ànima dels llibres
Agenda biblioteca - desembre 2017
Cicle Musica't
Club de lectura
Llegir el teatre
Escacs
Escacs infantil
Grup escriptura creativa
Hora del conte

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona