Tret de sortida a les festes amb la celebració de la Fira de Nadal

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 00:00
Els dies 2 i 3 de desembre hi haurà restriccions de trànsit a la plaça de la Vila i en l’últim tram del carrer Enric Granados

Aquest cap de setmana Sant Antoni de Vilamajor donarà la benvinguda a les festes amb la tradicional Fira de Nadal a la plaça de la Vila. A més de les paradetes de productes nadalencs, el brou solidari i l’arbre dels desitjos, també s’han programat activitats paral·leles amb la intenció que els vilamajorins i vilamajorines surtin al carrer per gaudir de la fira.

Dissabte dia 2 de desembre, a partir de les 17 hores, s’oferirà un berenar popular i a les 19 hores començarà un espectacle sorpresa per al públic familiar. De 17 a 19 hores, els més petits podran participar en un taller per fer ornaments per l’arbre dels desitjos, una activitat que es repetirà diumenge al matí, d’11 a 13 hores.    

Diumenge al migdia la Colla Gegantera SAV ens convidarà a un vermut de Nadal. I a partir de les 17 hores, hi haurà un altre espectacle infantil anomenat “Que comenci la festa” i que anirà a càrrec de J. Ibars.

La celebració de la fira comportarà restriccions de trànsit en diversos carrers del municipi. Durant el cap de setmana no es podrà circular per la plaça de la Vila i també romandrà tallat l’últim tram del carrer Enric Granados. Això suposarà que els vehicles que vulguin accedir a Can Vila, hauran de fer-ho pel carrer Granollers, tal i com indicarà la senyalització provisional. Així mateix, no es deixarà estacionar en els carrers afectats a partir de les 0 h de la nit de divendres a dissabte. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15