Èxit del taller de reparació de petits electrodomèstics

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 00:00
Més d’una vintena de persones van participar en aquesta iniciativa que pretenia evitar que els aparells espatllats es converteixin en residus

El passat dissabte es va realitzar un taller de reparació de petits aparells i electrodomèstics que va ser tot un èxit, tant pel nombre d’assistents com per l’interès mostrat per tots ells. La iniciativa va comptar amb més d’una vintena de participants vinguts de Sant Antoni però també d’altres poblacions veïnes com Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu, Llinars del Vallès i Granollers.

Es va donar als assistents algunes nocions bàsiques sobre com reparar qualsevol petit aparell, van aprendre a fer les comprovacions pertinents i a saber quines peces es poden substituir fàcilment i a baix cost. A més, els assistents van portar de casa seva petits electrodomèstics que no funcionaven i que es van poder reparar, com una planxa amb calderí, una aspiradora, una torradora i un assecador de cabell. D’altres no va ser possible perquè no tenien un sistema d'obertura, un aspecte important a tenir en compte abans de comprar un aparell elèctric o electrònic.

El taller, ofert amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’emmarcava dins la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i pretenia evitar que molts aparells espatllats acabessin a la deixalleria. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15