Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions per a un taller de reparació de petits electrodomèstics

Inscripcions per a un taller de reparació de petits electrodomèstics

09/11/2017

El 25 de novembre es donaran alguns nocions per poder fer funcionar aparells que tenim a casa però que estan espatllats

En el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Sant Antoni organitza el proper 26 de novembre un taller de reparació de petits aparells elèctrics i electrònics. Es tracta d’una iniciativa que pretén donar una segona vida a aquells objectes que tenim a casa sense funcionar, amb l’objectiu que aquests no es converteixin en residus.  

El taller es farà al Casal Sociocultural (plaça de la Vila, 6) d’11 a 13.30 hores. Els participants podran portar el seu aparell espatllat, sigui una batedora, una planxa o una torradora, i rebran alguns coneixements bàsics per aprendre a reparar-lo d’una manera fàcil i ràpida. Les persones interessades en assistir-hi, cal que s’inscriguin prèviament al mateix casal. Les places són limitades. 

Setmana de la Prevenció de Residus

Al llarg de la mateixa setmana també està previst organitzar altres activitats organitzades des del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que pretenen reduir la generació de residus. Del 18 al 26 de novembre es durà a terme el DeixaLlibres, que té com a objectiu promoure la reutilització de llibres usats provinents de la xarxa comarcal de deixalleries. El dia 19 de novembre, de 10.30 a 12 hores, també s’oferirà a la ciutadania un taller de reparació de roba amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: General
Taller de reparació aparells elèctrics i electrònics

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2018 a les 10:12h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona