Nova edició del concurs de relats per dramatitzar

Dimecres, 8 de novembre de 2017 a les 00:00
Els participants tenen fins al 31 de desembre per presentar un treball relacionat amb el concepte de roba estesa

L’Associació Art i Cultura i l’Ajuntament de Sant Antoni convoquen la tercera edició del concurs de relats per dramatitzar. Es tracta d’una iniciativa en la que hi poden participar totes les persones majors de 18 anys. En aquesta ocasió, el text ha d’estar relacionat amb el concepte de ‘roba estesa’. 

Les persones interessades tenen fins al 31 de desembre per a presentar les seves creacions. El jurat escollirà sis finalistes, entre els quals sortirà l’obra guanyadora que rebrà un premi de 300 €. Aquesta ha de ser inèdita i estar escrita en català. A més, ha tenir una extensió màxima de dos fulls DIN A4, impresos a una sola cara i a doble espai, amb tipografia Arial i amb un cos de lletra de 12 punts. El relat s’haurà de fer arribar com a document adjunt per correu electrònic a l’adreça teatre@indomit-teatre.cat. 

Totes les obres escollides seran representades pel grup Indòmit Teatre, la companyia de teatre de l’Associació Art i Cultura, com a lectures dramatitzades. Aquesta actuació, gratuïta i oberta a tothom, es farà al mes d’abril, coincidint amb la celebració de la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15