Es publiquen les llistes provisionals del cens electoral

Dilluns, 6 de novembre de 2017 a les 00:00
La consulta es pot fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o a través d’internet

Fins al proper 10 de novembre es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral que s’utilitzaran en les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al proper dijous 21 de desembre del 2017. Es recomana a la ciutadania que comprovi que les dades incloses siguin correctes i, en cas contrari, ho notifiqui per poder fer-ne la rectificació pertinent.

La consulta es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o en línia (amb certificat digital) a través d’aquest enllaç.

Les llistes electorals s’exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l’efecte de presentar reclamacions. En virtut del que estableix l’article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se’n permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15