Arriba la 2a edició de la Fira Visana

Dijous, 12 d'octubre de 2017 a les 00:00
Del 19 al 22 d’octubre se celebrarà la fira de la vida sana i natural que pretén donar a conèixer diferents propostes per millorar el nostre benestar

Després de l’èxit de la seva 1a edició, l’Ajuntament de Sant Antoni organitza per segona vegada la Fira Visana de la VIda SAna i NAtural. Es tracta d’una iniciativa que pretén incrementar el benestar de la ciutadania donant a conèixer diferents propostes que podem integrar en la nostra vida quotidiana i que poden ajudar-nos a millorar la nostra salut.

Del 19 al 22 d’octubre s’han programat activitats diverses entre les que hi haurà tallers pràctics sobre relació de parella, cuina saludable o massatge metamòrfic; un taller-espectacle de dansa africana; xerrades sobre alimentació, sobre plantes màgiques i medicinals i sobre l’origen de les emocions; una passejada conscient; concerts de Mantres i i música ancestral i sessions de meditació i de Hatha Ioga obertes a tothom.

Els infants també tindran el seu espai a la fira, amb una sessió de contes i tallers de cuina saludable vegetariana i d’altres que els permetran crear el seu propi univers interior amb elements naturals,aprendre a fer boles de bany artesanes o pintar i expressar les seves emocions.

Al porxo de Can Sauleda hi haurà un espai amb un carrusel ecològic, paradetes de teràpies i productes naturals, concert de tambors Xamànics i flauta nadiva i tallers per a treballar la musculatura de l’esquena i sobre lectura d’etiquetes cosmètiques.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen d’inscripció prèvia.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15