Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 2a edició de la Fira Visana

Arriba la 2a edició de la Fira Visana

12/10/2017

Del 19 al 22 d’octubre se celebrarà la fira de la vida sana i natural que pretén donar a conèixer diferents propostes per millorar el nostre benestar

Després de l’èxit de la seva 1a edició, l’Ajuntament de Sant Antoni organitza per segona vegada la Fira Visana de la VIda SAna i NAtural. Es tracta d’una iniciativa que pretén incrementar el benestar de la ciutadania donant a conèixer diferents propostes que podem integrar en la nostra vida quotidiana i que poden ajudar-nos a millorar la nostra salut.

Del 19 al 22 d’octubre s’han programat activitats diverses entre les que hi haurà tallers pràctics sobre relació de parella, cuina saludable o massatge metamòrfic; un taller-espectacle de dansa africana; xerrades sobre alimentació, sobre plantes màgiques i medicinals i sobre l’origen de les emocions; una passejada conscient; concerts de Mantres i i música ancestral i sessions de meditació i de Hatha Ioga obertes a tothom.

Els infants també tindran el seu espai a la fira, amb una sessió de contes i tallers de cuina saludable vegetariana i d’altres que els permetran crear el seu propi univers interior amb elements naturals,aprendre a fer boles de bany artesanes o pintar i expressar les seves emocions.

Al porxo de Can Sauleda hi haurà un espai amb un carrusel ecològic, paradetes de teràpies i productes naturals, concert de tambors Xamànics i flauta nadiva i tallers per a treballar la musculatura de l’esquena i sobre lectura d’etiquetes cosmètiques.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen d’inscripció prèvia.

Arxivat a: General
Fira Visana 2016

Arxius adjunts

  • Fira Visana 2017 (PDF, 756 kB)
    Díptic informatiu amb la programació de la fira
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona