Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca incorpora novetats en el Centre d’Interès de Creixement Personal

La Biblioteca incorpora novetats en el Centre d’Interès de Creixement Personal

10/10/2017

S’ha elaborat una guia de lectura per donar a conèixer el material que es pot trobar en aquest centre d’interès

Amb motiu de la celebració de la 2a Fira Visana de la Vida Sana i Natural, la Biblioteca SAV ha ampliat el fons del Centre d’Interès de Creixement Personal amb un important nombre de novetats que, durant tot el mes, estaran exposades i disponibles per a préstec en un taulell situat a l’entrada de l’equipament. El centre d’interès és un espai on hi ha agrupats tots els documents que aporten eines per aprofundir en el coneixement d’un mateix (com a individu o com a membre d’una societat o d’una organització), i en la relació que s’estableix amb els altres i amb l’entorn.

Aquest centre d’interès, i  tot el material que el forma, està senyalitzat amb un distintiu propi i està situat a la primera planta de la biblioteca. Els vilamajorins poden trobar-hi material relacionat amb la gestió de les emocions i dels conflictes, la meditació, l’autoajuda, filosofies orientals i integradores, alimentació, nutrició, cuina sana i/o alternativa, plantes naturals i/o medicinals, teràpies i medicina alternativa, bellesa natural, agricultura i cultius ecològics, alternatius o respectuosos amb el medi ambient, construcció de cases i d’edificis integrats a l’entorn i amb materials naturals, gestió positiva de l’empresa, sostenibilitat, economia social, cooperativisme i altres models de societat alternatives al capitalisme, així com novel·les i biografies de superació.

Per donar a conèixer aquest centre d’interès, també s’ha elaborat una guia de lectura amb un petit recull dels llibres que s’hi poden trobar i que s’ha elaborat tenint en compte les activitats que formen la programació de la fira.

D’altra banda, la Biblioteca col·laborarà en algunes propostes d’aquesta edició. Dilluns dia 16 d’octubre, a les 21 h, s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) un especial Fira Visana del programa de ràdio “L’ànima dels llibres”, que també es podrà descarregar al canal d'IVoox de la Biblioteca SAV. Dijous 19 d’octubre, en el marc de la fira, està previst oferir el taller “Crea el teu univers”, per a famílies amb infants a partir de 7 anys, i una xerrada sobre “Com seguir una alimentació saludable de forma assequible”, a càrrec de Valeria Mikiej. Divendres dia 20 també hi haurà dues propostes que comptaran amb la col·laboració de la Biblioteca SAV: els “Contes Petitets”, a càrrec de Marta Arnaus, per a famílies amb infants d’1 a 3 anys, i una xerrada a càrrec de Marta Puig anomenada “Descobreix el Feng-shui. Fes més confortable la teva llar”. Finalment, dissabte 21 els visitants podran assistir a la xerrada “Bioconstrucció: repensant els habitatges”.

Arxivat a: General
Centre Interès Creixement Personal
Centre Interès Creixement Personal
Creixement personal

Arxius adjunts

  • Guia de lectura (PDF, 1,06 MB)
    Recull dels llibres que es poden trobar en el Centre d’Interès de Creixement Personal
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona