Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament augmenta la seva aportació a la llar d’infants

L’Ajuntament augmenta la seva aportació a la llar d’infants

06/10/2017

En el ple municipal del passat dijous també es va aprovar una moció d’urgència que condemnava la repressió policial del passat 1-O

El passat dijous dia 5 es va celebrar el ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor corresponent al mes d’octubre. Un dels punts de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’aportació que fa el consistori a la llar d’infants Xauxa amb la voluntat de no augmentar la despesa que suposa per a les famílies fer ús d’aquest servei. La quantitat augmenta aquest curs 2017-2018, passant dels 875 € als 985 € que es donaran per curs i infant. 

A més d’altres temes de caràcter més administratiu, el ple va incloure l’aprovació per unanimitat d’una moció, presentada pels grups municipals PDeCAT i ERC, en condemna dels atemptats del passat mes d’agost a Barcelona i Cambrils i en reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d'emegències.

Així mateix, es va presentar amb caràcter d’urgència una segona moció, promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que rebutjava la violència i les càrregues policials que els cossos de l’Estat van exercir sobre la ciutadania durant la celebració del referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre. Aquesta moció també va ser aprovada per unanimitat. 

Arxivat a: General
Sala de plens
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona