Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Les activitats de foment de la lectura marquen l’arribada de l’octubre a la biblioteca

Les activitats de foment de la lectura marquen l’arribada de l’octubre a la biblioteca

28/09/2017

Aquest mes comencen les sessions dels clubs de lectura, els contacontes, els grups d’escacs i els contes petitets

La Biblioteca de Sant Antoni comença el mes d’octubre amb l’inici de les activitats anuals que organitza per fomentar la lectura. Són els clubs de lectura o els contacontes per als més petits, a més dels grups d’escacs que potencien el raonament i l’estratègia. Tots ells s’inicien ja aquest mes, tot i que les inscripcions continuen obertes per si algú s’hi vol sumar. Dins la programació d’activitats, l’octubre també inclou el Laboratori de lectura, una activitat trimestral pensada per a famílies amb infants sota el títol “Avui és un bon dia per canviar el món”.

A més, la biblioteca també acollirà aquest mes algunes de les activitats de la segona edició de la fira Visana i dedicarà el programa de ràdio L’ànima dels llibres a aquest esdeveniment, centrat en la vida sana i natural. Per a més informació, es pot consultar la programació sencera de la biblioteca als arxius adjunts o l’agenda del web.

Arxivat a: General
Biblioteca
Programació Biblioteca Octubre 2017
Actes II Fira Visana a la biblioteca
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona