Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > S’obrirà un pont al carrer Sant Jaume per facilitar la mobilitat

S’obrirà un pont al carrer Sant Jaume per facilitar la mobilitat

10/08/2017

Els vehicles tindran via directa de la carretera de Cànoves a la de Sant Pere

L’Ajuntament de Sant Antoni ja ha aprovat el projecte per construir un pont al carrer Sant Jaume que travessarà la riera de Vilamajor. Aquesta obra facilitarà la mobilitat en vehicle al municipi, ja que unirà les carreteres BP-5109 i BP-5107, de Sant Pere de Vilamajor i Cànoves, a través del pont i impedirà haver de circular pel centre del poble.

El nou pont tindrà una amplada de 13 metres, amb dues voreres i un carril per a bicicletes amb dos sentits de circulació. Aquesta infraestructura es considera molt necessària per la població ja que en millorarà la qualitat de vida, gràcies al fet que els vehicles que vinguin de Sant Pere o les urbanitzacions del nord tindran un accés més ràpid a la carretera de Cànoves i els que vinguin de Les Pungoles i Can Miret podran arribar més fàcilment a Sant Pere.

Arxivat a: General
Imatge de l'aspecte que tindrà el pont un cop construït
Estat actual del carrer Sant Jaume a l'alçada de la riera de Vilamajor.
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona