Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Ítaca Band i Miquel del Roig, principals concerts de la Festa Major de Sant Antoni

Ítaca Band i Miquel del Roig, principals concerts de la Festa Major de Sant Antoni

01/08/2017

Les barres dels concerts nocturns tindran format de barraques i estaran gestionades per entitats del municipi

La Festa Major de Sant Antoni se celebrarà del 17 al 20 d’agost i ja es coneixen les principals novetats. Els concerts nocturns centren la notícia, ja que la gestió de les barres ha passat a ser en format barraques, tal com es va decidir en les assemblees participatives. Així, cinc entitats del municipi que han mostrat interès seran les que gestionaran les barres. Els caps de cartell seran Ítaca Band, que actuaran divendres acompanyats de Hora de joglar, i Miquel de Roig, que tocarà dijous amb la Banda Biruji. Dissabte serà el torn de Bonobos i Bocamolls.

En l’àmbit musical hi ha altres novetats, com el concert infantil Reggae per xics, de The Penguins i les sardanes i el ball de nit amb La Principal de la Bisbal dissabte. A més, la fira d’atraccions canvia d’ubicació i es situarà entre l’aparcament del carrer Girona i la plaça del Mercat i també s’ha programat una festa holi, un tobogan aquàtic o una master class de bollywood. Podeu consultar el programa sencer de Festa Major en aquesta pàgina. 

 
Arxivat a: Festes Majors i festes diverses.
Festa Major 2017
Concerts Festa Major 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 12:51h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona