Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > S’aplica herbicida natural a les voreres de la via pública

S’aplica herbicida natural a les voreres de la via pública

14/07/2017

El producte és 100% natural, no és tòxic i és respectuós amb el medi ambient

Aquesta setmana han començat les tasques d’aplicació d’un herbicida natural a les voreres de l’espai públic, en substitució dels glifosats. Aquest producte és un vinagre concentrat d’alcohol d’origen cereal, 100% natural, no tòxic, que s’utilitza com a herbicida orgànic tant en l’agricultura ecològica com la jardineria.

És un producte completament biodegradable, ja que els únics productes de la seva descomposició són anhídrid carbònic i metà, àmpliament presents a la natura. Per tant, és respectuós i innocu per al medi ambient. A més, està certificat per l’organisme de control i certificació SOHISCERT amb la referència de producte utilitzable en agricultura ecològica.

Arxivat a: Medi ambient
.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona