Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Cinema, màgia, humor i música a les Nits d’estiu

Cinema, màgia, humor i música a les Nits d’estiu

14/07/2017

Aquest divendres es projectarà la pel·lícula Pàtria, dirigida per un vilamajorí, al parc de Can Sauleda

Els caps de setmana de juliol i agost són Nits d’estiu a la fresca, amb un munt d’activitats programades al parc de Can Sauleda i Sant Julià d’Alfou. Una de les més esperades és la projecció de la pel·lícula Pàtria, dirigida pel vilamajorí Joan Frank Charansonnet, aquest divendres a les 10 del vespre. La majoria d’activitats preveuen sopar de l’Andreu (cadascú es porta el seu) a les nou del vespre, abans que comenci l’espectacle programat.

Divendres vinent, 21 de juliol, se celebrarà la III nit de màgia i el següent (28 de juliol), l’acció es traslladarà a Alfou amb un sopar i el monòleg “La noche de Parrado2. Dissabte 29 serà Nit musical en directe a Can Sauleda, amb l’actuació de Xaints Grup i Svart Vin. A l’agost, encara es preveuen dues nits a la fresca més: el 4 d’agost es projectarà el film Incerta Glòria i el dissabte 5 s’ha programat la caminada Clar de lluna fins a Sanata.

Arxivat a: Espectacles, teatre, concerts i cinema
Nits d'estiu 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona