La flama del Canigó marcarà la celebració de la revetlla de Sant Joan

Dimarts, 20 de juny de 2017 a les 00:00
Arribarà a l’Ajuntament el dia 23 de juny a dos quarts de deu, on es llegirà el manifest i s’encendrà un castell de focs

La revetlla de Sant Joan al municipi seguirà la tradició dels països catalans, amb l’arribada de la flama del Canigó que encén la foguera. La flama es recollirà a la rotonda de Llinars divendres 23 de juny a un quart de deu del vespre, i d’allà sortirà la caravana de vehicles i la marxa de torxes cap a l’Ajuntament. Davant el consistori, es llegirà el manifest, es farà un mini correfoc dels bocs-diables de Sant Antoni de Vilamajor i s’encendrà la foguera de la plaça de la Vila, a més d’un castell de focs.

El sopar de revetlla serà a partir de tres quarts d’onze al porxo de Can Sauleda, on cadascú es portarà el seu menjar. També hi haurà revetlla musical a càrrec de Jordi Ambrós. L’Ajuntament recorda la prohibició d’encendre fogueres sense autorització i de fer-hi cremar penumàtics, plàstics, bidons o llaunes. Pel que fa als petards, es recomana llegir les instruccions sobre l'edat permesa, no tirar-los contra ningú ni dins de cap objecte i utilitzar una metxa per evitar cremades. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15

Imatges