Logotip
capcelera primavera
Portada > Actualitat > Notícies > Els robatoris a Sant Antoni de Vilamajor disminueixen un 23,3% en un any

Els robatoris a Sant Antoni de Vilamajor disminueixen un 23,3% en un any

14/06/2017

La Junta Local de Seguretat valora la reducció dels delictes al municipi en totes les seves tipologies

Aquest dimarts s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat de Sant Antoni de Vilamajor, que ha valorat el nivell de seguretat entre el maig de 2016 i l’abril de 2017 segons les xifres de delictes. En general, han disminuït respecte l’any anterior en un 11,6%, passant de 242 delictes a 214. Els més comuns són els delictes contra el patrimoni, que s’han reduït un 14,6%, i inclouen els robatoris amb força, amb danys, els furts o les estafes. D’aquests, la dada més significativa és la reducció d’un 23,3% dels robatoris generals, a empreses, vehicles o establiments. Pel que fa als robatoris amb força als domicilis, han disminuït un 18,6%.

Aquestes xifres responen als diferents dispositius dels cossos de seguretat, com les identificacions de vehicles, els controls rutinaris i també la presència de les càmeres de videovigilància. Si bé encara no es pot notar significativament el seu efecte en aquest anàlisi, ja que estan instal·lades des del mes de gener, la Policia Local ha fet una valoració molt positiva de l’ajuda que aporten per minimitzar els robatoris.

La Junta Local de Seguretat està formada per l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala; el cap de l’ABP de Granollers dels Mossos d’Esquadra, Enric Garcia Doñate, i el sotscap de la mateixa unitat, Josep Pericas; el sergent en cap de la Policia Local, Francisco Vigara Torres; el caporal primer de la Guàrdia Civil de Canovelles, Roberto Cordero; el subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Emilio Ablanedo; i el regidor de CANVI, Joaquim Vergés. 

Arxivat a: General
Junta Local de Seguretat juny 2017
Junta Local de Seguretat juny 2017
Junta Local de Seguretat juny 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:40h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona