Logotip
capcelera primavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca municipal inicia l’horari d’estiu el 15 de juny i no obrirà els dissabtes al matí

La Biblioteca municipal inicia l’horari d’estiu el 15 de juny i no obrirà els dissabtes al matí

13/06/2017

Els altres serveis municipals, com la deixalleria, també faran algunes modificacions en el seu horari a partir del juliol

Amb l’arribada de l’estiu, els serveis municipals fan algunes modificacions en els seus horaris d’obertura i atenció al públic. Un dels que comença abans és la biblioteca, que des del 15 de juny i fins el 15 de setembre no obrirà els dissabtes al matí. A més, farà vacances del 31 de juliol al 13 d’agost, i també estarà tancada el 23 de juny (revetlla de Sant Joan) i el 18 d’agost (Festa Major d’estiu). Durant aquests dies, però, es pot retornar el material de préstec a través de la bústia de retorn, o renovar el termini a aladi.diba.cat.

El casal sociocultural Escoles Velles estarà tancat per vacances del 10 de juliol al 4 d'agost. Les classes acabaran el 30 de juny, a excepció de les sessions que s'hagin de recuperar, i el 7 de juliol se celebrarà el tradicional berenar de final de curs al jardí entre la Biblioteca i les Escoles Velles, amb una demostració dels alumnes de Taitxí. Del 7 al 27 d'agost tornarà a obrir de 17 a 21h per informar de les activitats i vendre el marxandatge de la Festa Major. 

Pel que fa a l’Ajuntament, manté el seu horari habitual excepte a l’agost, quan tancarà les tardes de dimarts i dijous i el matí de dissabte. La deixalleria municipal obrirà, durant els mesos de juliol i agost, els dimarts de 16 a 19h i de dimecres a diumenge de 8 a 14h.

Arxivat a: General
Biblioteca municipal
Horari d'estiu a la Biblioteca SAV
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:40h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona