Logotip
capcelera primavera
Portada > Actualitat > Notícies > El juny, mes de l’arqueologia a la Biblioteca de Sant Antoni

El juny, mes de l’arqueologia a la Biblioteca de Sant Antoni

29/05/2017

El projecte 'Experimentem l’arqueologia', organitzat conjuntament amb el Vilamajor Museu Virtual, programa activitats per a tots els públics

La Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor acull el mes de juny el projecte Experimentem l’arqueologia, un programa organitzat conjuntament amb el Vilamajor Museu Virtual que inclou activitats familiars, contacontes, tallers i xerrades. Tindran lloc els divendres o els dissabtes i consistiran en construir una paret medieval, fer models en 3D, conèixer la història dels herois i les heroïnes de l’antiguitat o les últimes tendències arqueològiques.

L’agenda d’activitats de la biblioteca per aquest mes també inclou una xerrada sobre educació a càrrec de la psicòloga mexicana Laura Rincón, dimarts 13, organitzada per l’Associació Lab-T, Laboratori de Teràpies. Com cada mes, els dijous hi ha el Grup d’escacs, i un cop al mes tenen lloc el club de lectura per adults, el club de lectura jove, els contes petitets i el programa de ràdio L’ànima dels llibres.  

Arxivat a: General
Arqueologia

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 10:40h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona