La Biblioteca de Sant Antoni celebra els seus 4 anys

Dimecres, 17 de maig de 2017 a les 00:00
Durant la cloenda de l’Enigma Cultural, es van bufar les espelmes d’un pastís amb la forma de la biblioteca

El passat 27 d’abril, la Biblioteca SAV va fer 4 anys. L’any 2013, en compliment de la Llei municipal de règim local i de la Llei del sistema bibliotecari de Catalunya –que estableixen que tots els municipis de més de 5.000 habitants han de tenir biblioteca pública–, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va inaugurar la Biblioteca SAV.

La Biblioteca SAV, de titularitat municipal i cogestionada en conveni amb la Diputació de Barcelona, és un servei públic que garanteix l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació, la cultura i el lleure a totes les persones del nostre municipi, fent servir tant els recursos propis com els que proporciona el treball en xarxa.

Durant aquests 4 anys la Biblioteca SAV ha treballat, i continua treballant, per esdevenir un servei essencial per als vilamajorins i vilamajorines, tot col·laborant amb la resta d’equipaments, serveis i associacions del poble per crear benestar al conjunt del municipi.

En el seu Pla d’Acció 2017 queden ben clars els 4 eixos pels quals aposta des de principis d’aquest any 2017, i que segueixen la línia de treball de l’any 2016:

 

 -          Donar-se a conèixer i guanyar visibilitat dins del municipi

 

 -          Treballar el foment la lectura en les diferents franges d’edat

 

-          Potenciar la formació de les persones al llarg de tota la vida: augmentar el préstec de la secció d’Idiomes i del Racó de Mares i Pares

 

-          Engegar projectes amb les entitats i associacions del nostre entorn per donar valor al patrimoni artístic i cultural local

 

La Biblioteca SAV s’uneix a l’afany de l’Ajuntament per millorar la comunicació i la transparència i és per això que, entre d’altres mesures, des del mes de febrer i de manera periòdica, dóna a conèixer a través del web municipal informació relacionada amb el seu funcionament, serveis, projectes, etc. Des de la Biblioteca també es convida els usuaris i totes les persones del municipi a fer suggeriments i propostes a través de la bústia de suggeriments ubicada a la planta baixa de l’equipament, a través del correu electrònic (b.st.antoni@diba.cat) o de la pàgina de Facebook.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15