Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Anar a la deixalleria el mes de maig té premi

Anar a la deixalleria el mes de maig té premi

15/05/2017

El Consorci de residus del Vallès Oriental convoca un sorteig per als usuaris de les deixalleries comarcals

Els usuaris de la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor podran participar en un sorteig de premis aquest mes de maig. Per cada entrada que es registri de residus voluminosos, especials o ordinaris es podrà omplir una butlleta que donarà opció a guanyar dues entrades per al Gran Premi de motociclisme al Circuit de Catalunya o un val de 100€ per a la llibreria La Gralla.

Una persona hi pot participar tantes vegades com vulgui sempre que faci una nova entrada de residus a la deixalleria. Aquesta és la quarta edició d’aquests premis que volen potenciar l’ús de les deixalleries municipals per millorar el reciclatge. La campanya està activa fins el 28 de maig i el sorteig es farà el dia 30. 

Arxivat a: General
Deixalleria SAV

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona