Logotip
capcelera primavera
Portada > Actualitat > Notícies > El Vilamallops centra la programació de la Biblioteca del mes de maig

El Vilamallops centra la programació de la Biblioteca del mes de maig

26/04/2017

Del 5 al 7 de maig s'han programat tallers, espectacles i projeccions de pel·lícules relacionades amb el món del llop

El programa d’activitats de la Biblioteca municipal de Sant Antoni per al mes de maig té un projecte estrella: el Vilamallops, un cap de setmana dedicat al món del llop amb activitats divulgatives organitzades per l'Ajuntament conjuntament amb el Centre Signatus i la mateixa biblioteca. Del 5 al 7 de maig s’han programat tallers infantils, espectacles, xerrades i projeccions de pel·lícules que es repartiran entre la Biblioteca, el Patronat o la Sala. Del 3 al 31 de maig, el vestíbul de la Biblioteca també acollirà una reproducció de la cabana de Seton –el famós caçador de llops dels Estats Units que apareix al documental Lobo, el lobo que cambió América– amb diversos estris utilitzats per a caçar aquests animals, i la reproducció de dos llops a mida real.

A més, la biblioteca SAV també presenta altres activitats destacades, com el Laboratori de Lectura titulat “Quatre caixes i un univers”, una activitat de descoberta, creació i foment de la lectura per a famílies amb infants entre 4 i 9 anys. El dilluns 15 de maig s’emetrà en directe el segon programa de “L’ànima dels llibres” creat i realitzat per la Biblioteca. El programa d’activitats també inclou el grup d’escacs, els clubs de lectura per a adults i joves i la sessió de contes petitets.

Arxivat a: General
Vilamallops 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2018 a les 13:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona