Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > L’art reciclat d’artistes locals aterra a la Biblioteca de Sant Antoni

L’art reciclat d’artistes locals aterra a la Biblioteca de Sant Antoni

29/03/2017

El programa d’activitats del mes d’abril inclou el projecte Càpsula Drap i part dels actes de la Setmana Cultural

Aquest mes d’abril, la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor s’omple d’activitats per a tots els gustos i públics. Durant tres dissabtes hi arribarà el projecte Càpsula Drap, una versió en petit del Festival Drap Art que se celebra anualment al CCCB de Barcelona i que portarà l’art reciclat dels artistes locals i internacionals. Està coordinat per Dolo Navas i exposarà les obres de Balís Catmí, Gemma Palau, Albert Rocarols i Glòria Ortega, de procedència local, i de Dolo Navas, Karol Bergeret, Fafá Franco, Imanol Ossa, Jana Álvarez o Retrain, entre d’altres. A més, també organitza accions artístiques en directe, tallers i un mercat d’art.

La Biblioteca municipal també acollirà aquest mes gran part de les activitats incloses dins la Setmana Cultural, com una prova de la gimcana "L’enigma cultural", una conferència sobre l’òpera “La fille du régiment” o la presentació de l’Associació Signatus Acció Social (ASAS). No hi faltaran tampoc els tallers d’escriptura, els clubs de lectura i el grup d’escacs periòdics.

Arxivat a: General
Càpsula Drap a la Biblioteca SAV

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona