Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni de Vilamajor se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

Sant Antoni de Vilamajor se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

20/03/2017

S’anima la ciutadania a participar al concurs d’Instagram amb fotos o vídeos relacionats amb l’aigua fins el 28 de febrer

El 22 de març es celebra el Dia Mundial de l’Aigua, i per commemorar-ho, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor se suma al concurs d’Instagram convocat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Sota el lema “L’aigua que ens mou”, anima tothom a penjar una fotografia o vídeo en aquesta xarxa social amb l’etiqueta #acaWorldWaterDay2017. La imatge ha d’estar relacionada amb el món de l’aigua que convidi a la reflexió. A més, enguany també s’ha obert el concurs a dibuixos fets per nens i nenes de primària, que podran publicar les escoles als seus comptes d’Instagram.

L’activitat té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de l’aigua i de tenir cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya. Es seleccionaran les 50 millors propostes, de les quals el Jurat triarà 24 fotografies o vídeos i 2 dibuixos. El concurs finalitza el dia 28 d’abril a les 12h de la nit. Podeu consultar les bases senceres del concurs en aquest enllaç

L'escola Joan Casas se suma a la commemoració

Des de l'escola Joan Casas també s'organitzaran diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua. El mateix dia 22 al matí es faran activitats relacionades amb la comprensió lectora sobre el consum sostenible, i a la tarda, es farà una gimcana als patis de l'escola amb tallers de confecció de puzzle, preguntes de càlcul mental i de com transportar l'aigua. L'objectiu de les activitats és que els alumnes aprenguin a no malbaratar l'aigua i a donar-li el valor que té, imprescindible per la vida. 

Arxivat a: General
concurs Dia Mundial de l'Aigua
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona