Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Es reordena l’atenció continuada domiciliària per millorar el servei

Es reordena l’atenció continuada domiciliària per millorar el servei

13/03/2017

Funciona les nits dels dies feiners i les 24h del cap de setmana i feiners i s’activa trucant al 061

Sant Antoni de Vilamajor compta amb un Punt d’Atenció Continuada Domiciliària al Baix Montseny renovat per donar un millor servei a la ciutadania. Està gestionat per professionals de l’Institut Català de la Salut i funciona els dies feiners, de 21 a 8h, i dissabtes, diumenges i festius, de 8 a 8h. Per fer ús d’aquest servei cal trucar al 061.

D’aquesta manera, es pot atendre les patologies agudes urgents que requereixin atenció al domicili, es poden fer les cures de petits traumatismes i sutures en persones grans amb dificultats de mobilitat i cures d’infermeria i continuïtat de cures al domicili, permet una continuïtat assistencial en el procés d’atenció pal·liativa i, en el cas que sigui necessari, es deriva a altres recursos assistencials. 

Arxivat a: General
Servei d'Atenció Continuada Domiciliària
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona