Logotip
PORTADAESTIU
Portada > Actualitat > Notícies > Activitats de lectura i escriptura a la Biblioteca el mes de març

Activitats de lectura i escriptura a la Biblioteca el mes de març

27/02/2017

L’equipament municipal programa els habituals clubs de lectura per a diferents edats i una trobada amb l’escriptor Albert Forns

Aquest mes de març ve ple d’activitats literàries a la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor. Com ja és habitual, cada dimarts té lloc el taller d’escriptura creativa a càrrec de Rosa Maria Pascual amb inscripció prèvia; i els dijous es reuneix el grup d’escacs per a adults i infants a partir de 10 anys, conduit per Salvador Anfruns.

A més, per als més petits hi ha dues sessions de lectura de contes: el “Contacontes” per a infants a partir de 4 anys, divendres 3 de març a les 18h de la tarda, i els “Contes petitets” per als nens i nenes d’1 a 3 anys, divendres 17 a la mateixa hora. Dissabte 4 de març a les 11h del matí s’ha programat el laboratori de lectura: “L’armari de l’Olívia”, una activitat de descoberta, creació i foment de la lectura per a famílies amb infants entre 4 i 9 anys.

Una de les activitats centrals de la programació és la trobada amb l’escriptor Albert Forns, autor de Jambalaia, dimecres 8 de març, de 19 a 20h del vespre. El mes acabarà amb el club de lectura jove que analitzarà el llibre Tobi Lolness de Timothée de Fombelle, dilluns 27 a les 18h.  

Setmana Internacional del Cervell 2017 del 13 al 19 de març

La Biblioteca de Sant Antoni acollirà, també, algunes de les activitats commemoratives de la Setmana Internacional del Cervell. Dimarts 14 a les 20h, tindrà lloc una conferència sota el títol "Claus per enfocar la meditació", amb el germà Eladi Freixa Casas, i l'endemà dimecres 15 a les 19h, Sílvia Guinart pronunciarà la conferència "El potencial del cerebro. Cómo educar a niños y adolescentes hacia la felicidad". Divendres, a la mateixa hora, la conferència de Lola Miguel ce centrarà en l'alzeheimer i la influència de les constel·lacions familiars a les malalties. 

Dissabte 18 de març hi haurà diverses activitats de divulgació sobre el cervell per a famílies, amb jocs de taula, il·lusions òptiques, l'hora del conte i xerrades per a pares i fills.

Arxivat a: General
Activitats a la Biblioteca el mes de març

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona