Aquest Nadal, regala LICEU!

Dimarts, 29 de novembre de 2016 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha organitzat una sortida al Gran Teatre del Liceu el diumenge 21 de maig de 2017, per veure l’òpera còmica La fille du régiment (“La filla del regiment”), de Donizetti.

Aquesta sortida s’emmarca dins el programa LICEU AL TERRITORI, un projecte iniciat l’abril de 2015 que té com a objectiu potenciar l’assistència de nous públics al Teatre, a través de diverses iniciatives a diferents punts del territori català.

 

Els avantatges d’acollir-se a aquest programa són molts:

-      40% de descompte

-      Millors localitats, a la Zona 3 (platea o pisos centrals – 100% de visibilitat)

-      Autocar fins a la porta del Teatre

-      Conferència oberta i gratuïta a càrrec d’un expert del Teatre que parlarà sobre l’argument de l’òpera, la identificació de les diferents veus, el tipus de posada en escena, la música, etc. La conferència es durà a terme el dilluns 24 d’abril de 2017, 19.15h, a la Biblioteca SAV.

 

L’Ajuntament han considerat que aquesta iniciativa és una molt bona oportunitat per apropar el món de l’òpera i, en concret, del Gran Teatre del Liceu als vilamajorins i vilamajorines.

A partir del mes de desembre, i amb el lema “Aquest Nadal, regala LICEU!”, es posaran les entrades a la venda al Casal Sociocultural Escoles Velles, a un preu de 90€ (autocar inclòs). El pagament es podrà fer en dues vegades: el 50% en fer la reserva i l’altre 50% quan es lliurin les entrades.

Places limitades! No us deixeu perdre aquesta oportunitat!

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15