Els regidors i regidores de cultura del Baix Montseny creen una plataforma de treball conjunt

Divendres, 27 de maig de 2016 a les 00:00

 

Els ajuntaments del Baix Montseny han decidit crear una plataforma de treball estable per compartir i construir propostes conjuntes en l’àmbit cultural. Així ho van constatar els 14 regidors i regidores de cultura que es van reunir aquest dimarts a la Rectoria Vella de Sant Celoni.

La regidora de cultura de Sant Antoni, l’Anna Cella, que també va assistir-hi, ha valorat molt positivament la iniciativa.

Durant la trobada es va plantejar la necessitat de conèixer  i difondre les festes, fires i actes culturals singulars de cada municipi, l’oportunitat de compartir material logístic de festes de cara a reduir despeses i  la voluntat de promoure projectes culturals de comarca.  

 

Entre les primeres actuacions acordades hi ha la creació de la marca Cultura Baix Montseny i alguns elements de promoció de totes les festes majors de la comarca programades de juny a octubre. En properes reunions s’avançarà en la programació d’activitats compartides entre les diferents escoles de música, l’Orquestra Baix Montseny o el suport a l’estudi, recerca i divulgació de la comarca del Baix Montseny.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:09