Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Agenda > Exposició Fotogràfica amb la prevenció del càncer de MaMa "I si te les toques?"

Exposició Fotogràfica amb la prevenció del càncer de MaMa "I si te les toques?"

Dia i hora: dilluns 04/02/2019 de les 18:00 a les 19:00

Lloc: Casal sociocultural Escoles velles

 

Amb la prevenció del càncer de Mama

Inauguració el 4 de febrer a les 19h

Horari per visitar de dilluns a divendres de 18ha  21h

El càncer de mama no es pot prevenir, però estudis recents semblen demostrar que el risc de patir càncer de mama es pot reduir fent exercici físic de forma regular (almenys 4 hores a la setmana), evitant el sobrepès i l'obesitat després de la menopausa i el consum regular d'alcohol. A més, s'ha pogut demostrar mitjançant estudis epidemiològics, que l'ús de tractaments hormonals substitutius durant la menopausa s'associa a un increment del risc de patir càncer de mama. El descens de nombre de dones que reben aquest tipus de tractaments substitutius ha coincidit amb un descens proporcional al nombre de casos nous de càncer de mama. Per tant: Eviteu el tractament hormonal substitutiu després de la menopausa. Si hi ha una història familiar de càncer de mama és convenient que es demani Consell genètic, que permetrà determinar si s'associa amb una mutació genètica (BRAC1, BRAC2). En dones amb risc molt elevat de desenvolupar càncer de mama ha diverses opcions terapèutiques. La pacient, juntament amb el seu metge ha valoar els avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles i decidir quina opció és la més adequada. Les possibilitats terapèutiques són les revisions freqüents la mastectomia profilàctica i la quimioprevenció.

Arxivat a: Exposicions
I si te les toques?
Exposició
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2019 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona