Inici inscripcions - cursos i tallers 3r Trimestre 2016-2017

Dilluns, 13 de març de 2017 a les 22.00 h
Del 13 al 31 de març s’obrirà el període d’inscripcions per als Cursos i Tallers del 3r trimestre del Casal Sociocultural SAV.

El trimestre constarà de 12 sessions que començaran el 3 d’abril i acabaran el 30 de juny. Us podeu inscriure al Casal Sociocultural Escoles Velles de dilluns a divendres de 18 a 21h. A la programació hi trobareu més de quaranta propostes per millorar la salut, l’expressió corporal, la creativitat i el coneixement.

A part dels tallers en curs, aquest trimestre trobareu quatre noves propostes: el Taller de Tècniques d’il·lustració creativa, Anglès 0, Tonificació i Contruy Dance Line. Tècniques creatives té per objectiu connectar amb la creativitat i l’atreviment de quant érem petits; Anglès 0, és un curs adreçats a aquelles persones que no saben ni llegir i escriure però volen tenir nocions d’anglès; a Tonificació farem manteniment muscular adreçat a tots els públics i a Contry Line Dance aprendrem a ballar en línia, en parella i en contradansa a l’estil nord-americà.  

Altres diferències envers el curs passat són que el taller de Defensa personal per a dones s’ampliarà mitja hora més cada sessió, i els cursos de francès canvien d’horari.

 

Bases generals:

  • La inscripció només serà vàlida amb la presentació abans de l’inici del curs, del full d’inscripció (en el cas de no ser continuïtat del trimestre anterior) i el resguard de pagament.
  • El pagament del curs és pot fer mitjançant ingrés al compte de La Caixa ES81.2100.3849.03.0200095420 o a través del pagament de targeta de crèdit/dèbit (al Casal Sociocultural Escoles Velles).
  • Els alumes del Casal Sociocultural Escoles Velles han de fer la inscripció a les Escoles Velles (de dilluns a divendres de 18h a 21h). Els alumnes de la Rectoria de Sant Julià d’Alfou poden fer la inscripció a les escoles Velles o lliurar el full d’inscripció a les Escoles Velles o lliurar el full d’inscripció i el resguard de pagament a la secretaria de la Rectoria de Sant Julià d’Alfou (de dilluns a divendres de 9h a 13h.
  • L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els horaris dels cursos en cas que ho cregui convenient. Per començar un curs cal un mínim de 6 persones.

 

Darrera actualització: 08.03.2019 | 08:41